Ordførar Alfred Bjørlo roste eigaren og dei tilsette for den flotte jobben dei har gjort med bensinstasjonen, og ønsker dei lykke til med drifta framover. Bjørlo klipte snora, og opna dermed offisielt Circle K på Nordfjordeid.

Gjer ein kjempejobb

– Dei gjer ein kjempegod jobb, og er på offensiven. Deira aktive bruk av Facebook i marknadsføringa er med på å gje eit godt trykk i butikken. Dette er noko eg meiner fleire verksemder på Eid kunne lære av. Dei når ut til mange, og er kreative på korlsie dei viser fram verksemda, seier Bjørlo.

– Det er veldig kjekt å gjere litt ekstra ut av opninga, og artig å få lov til å køyre på litt. Vi har musikk, kaker og premiar til alle som vil spinne på lykkehjulet. Det er også gode tilbod på drivstoff, og elles i butikken. Ikkje minst er det lett å få ting til her på Eid, fordi alle har lyst til å vere med og bidra. Vi har fått låne anlegg, bord og stolar, og til og med ordføraren tek seg tid til å komme og gjere stas på oss, det synest vi er veldig sporty, seier stasjonsdriver Espen Heia.

Skape ein trygg arbeidsplass

Espen Heia legg ikkje skjul på at eit av dei viktigaste oppgåvene er å trygge arbeidsplassane til dei som jobbar der. Dei er tre faste tilsette, og sju ekstrahjelper. Faste tilsette er Espen Heia, Tine Sørland og Hilde Kristin Storøy.

– Vi vil lage ein fin og trygg arbeidsplass. Det har dessverre ikkje alltid vore tilfelle med dei som har drive her før oss, seier Heia.

Tidlegare Pressemelding:

Onsdag 1. mars feirer vi at et av verdens sterkeste merkevarer overtar den velkjente Statoilstasjonen vår på Eid. Med rød løper, lykkehjul og gode tilbud ønsker vi velkommen til en fantastisk åpningsfest!

– Vi har gjort utrolig mye med stasjonen på 2 år, nå gleder vi oss virkelig til å starte reisen videre som Circle K! Det blir en begivenhetsrik dag for både store og små, og vi håper å se både kjente og nye fjes ta turen innom stasjonen vår. Kommunen er både vår gode nabo og en av våre største kunder, så det er veldig kjekt at ordfører Alfred Bjørlo kommer for offisiell snorklipping klokken 12:00. Det er sporty, sier stasjonsdriver Espen Heia.

Arbeidet med omprofileringen av Norges Statoilstasjoner startet i mai i fjor og nå snart er alle de skandinaviske stasjonene ferdig i ny drakt. Her i Norge betyr det i snitt en omprofilert stasjon om dagen. – Vi har store forventninger til det nye merket, og vi kan love at kundene våre fortsatt vil møte de samme vennlige medarbeiderne og få de samme gode produktene og tjenestene på bensinstasjonene våre. Kaffeavtalen gjelder fortsatt på Circle K, det samme gjør alle kort og bonusavtaler kundene våre har hatt hos Statoil, sier stasjonsdriver Heia og legger til at han og kollegene i distriktet skal gjøre Circle K minst like kjent og kjært for sine kunder, som selskapet har vært som Statoil. Salgssjef for Circle K i Sunnfjord, Møre og Romsdal, Jan-Erik Rønning, gleder seg over merkeskiftet.

– Vi er stolte av vår lange historie og hva vi har fått til mens vi har vært Statoil. Men Statoil ASA valgte å selge sin bensinstasjonvirksomhet, og vi ble nødt til å skifte navn. I dag er vi glade for at det ble kanadiske Couche-Tard som tok over. Dette er internasjonal eier som tenker langsiktig, og som har bensinstasjoner som sin kjernevirksomhet. Våre nye eiere er villige til å investere og bringe nye tanker og konkurransekraft inn i markedet, sier Jan-Erik Rønning, salgssjef for Circle K Sunnfjord, Møre og Romsdal.