Norway Cup

Siger til Eid G16

Norway Cup er i gong, og fleire lokale lag har vore i aksjon søndag. Eid sitt G16 lag vann sin første kamp.

Eid sitt G 16 lag spelte sin første kamp under Norway Cup, noko som resulterte i ein 3-0 siger mot Vestsiden-Askøy. Framme frå venstre: Sondre Leite, Oliver Holmøyvik, Oliver Oppedal, Filip Høstland, Johan Felde, Jon Ivar Møll og August Lund Bak frå venstre: Mohammed Almshout, Jon Kristian Rafshol, Emilian Henden, Ingebrigt Hjelle, Eirik Midthjell, Kevin Sørland og Patrick Isene. Jan Rand var ikkje til stades når bildet vart tatt.   Foto: Privat

Sport

Eid sitt G16 lag spelte søndag ettermiddag sin første kamp under Norway Cup. Laget spelte mot Vestsiden-Askøy i sin første kamp og vann kampen til slutt 3-0. Dette var ein kamp Eid dominerte og kunne scora endå fleire mål.

Eid sitt G16 lag er i gruppe 6 saman med KFUM-Kam. Oslo, Mosjøen IL 1 og Vestsiden-Askøy IL 2. Neste kamp for Eid G16 vert mot KFUM-Kam. Oslo måndag.

Slik gjekk det med dei andre lokale laga som også spelte sine første kampar søndag.