Eid jenter 14 år:

Bronsefinale mot Førde

Eid sitt J14-lag har imponert stort under Norway Cup. Torsdag ettermiddag spelte jentene mot Blindheim IL om retten til å spele finalekamp i Norway Cup Jenter 14 år 7’ar.

Torsdag ettermiddag vart det klart at Eid sine jenter 14-år spelar Bronsefinale mot Førde fredag føremiddag. Biletet er frå kvartfinalekampen mot Elnesvågen og Omegn IL som Eidajentene vann 5-1.   Foto: Privat

Sport

Jente frå Eid har bøtta inn mål, sju i snitt per kamp, men i semifinalen mot Blindheim ville det seg ikkje lenger. Då dommaren blåste av kampen stod det 6-0 i målprotokollen i favør Blindheim. Det betyr at det blir bronsefinale fredag kl. 11.00 for jentene frå Eid. I den kampen skal dei møte Førde IL, som tapte sin semifinale mot Lyn.

Uansett korleis det går i bronsefinalen mot Førde, så har jentene gjort ei turnering det står respekt av.