• Nyhende
  • Sport
  • Kultur
  • Meiningar
  • eAvis

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

Nyhende →

Nofima vil utvikle næringsrik hybridmat

Det er langt igjen for å nå måla om 20 prosent auke i forbruk av grove kornvarer, grønsaker, frukt og bær, fisk og sjømat, viser ein fersk kosthaldsrapport frå Helsedirektoratet. Nofima-forskarar vil endre det ved å utvikle næringsrik hybridmat.

foto
Stipendiat Liv Sickel, prosjektleiar Åge Oterhals og forskarane Tone Aspevik og Tor Andreas Samuelsen. Foto: Helge Skodvin/Nofima
NPK
Oppdatert: fredag 9. desember 2022 kl. 22:15
Publisert: fredag 9. desember 2022 kl. 22:15 Oppdatert: fredag 9. desember 2022 kl. 22:15
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Ansvarleg Redaktør / Dagleg Leiar
Ingebjørg Nilsen Stokkenes
Redaksjon
redaksjon@fjordabladet.no
Telefon Redaksjon
57 88 53 10

Fjordabladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Fjordabladet har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Fjordabladet.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.