Eidakalenderen

35. utgåve er klar for sal

Lions Club Nordfjordeid er no klare med den 35. utgåva av den populære Eidakalenderen.

Eidakalenderen: ‒ i 2020 stoppa koronapandemien oss. Det vart berre omsett 50 eksemplar. Då på nettet. I år har vi, så langt, trykt opp eit opplag på 250 som vi har tenkt å selje på Alti. Vi kjem med andre ord ikkje til å gå rundt på dørene til folk slik som vi tidlegare har gjort. Nytt av året er også at vi ikkje har eit gamalt bilde frå ein stad/pass, og eit nytt som viser utviklinga. I år har vi fått tak i gamle måleri som illustrasjonar, seier Jørgen Langeland som har vore primus motor for årets Eidakalender. 

Nyhende

– i 2020 stoppa koronapandemien oss. Det vart berre omsett 50 eksemplar. Då på nettet. I år har vi, så langt, trykt opp eit opplag på 250 som vi har tenkt å selje på Alti. Vi kjem med andre ord ikkje til å gå rundt på dørene til folk slik som vi tidlegare har gjort. Nytt av året er også at vi ikkje har eit gamalt bilde frå ein stad/pass, og eit nytt som viser utviklinga. I år har vi fått tak i gamle måleri som illustrasjonar, seier Jørgen Langeland som har vore primus motor for årets Eidakalender.