Ha litt i bakhand for å dekke grunnleggande behov

Vi bør vere førebudde på uvêr og terror

Sivilforsvaret er ei avdeling i DSB (direktoratet for samfunn og beredskap). Førre veke var det eigenberedskapsveke og øving på Nordfjordeid.

ØVING: I førre veke var mannskap frå sivilforsvaret i Stad samla på Nordfjordeid for å øve: Bak frå venstre: Arnt Henning Leivdal, Kristian Aardal, Henning Haugen, Arve Rindal, Thomas Rindal, Magne Grinde, Kjetil Aasebø, Jonny Sundal, Lisbeth Nesbakk, Irene Ekrene, Jon Olav Holmøy, Hans Ivar Holmøy, Anders Torheim, Bjarte Dahlgren og Preben Søreide. I midten frå venstre: Jannike Sundal og Synnøve Merethe Johnsen. Framme frå venstre: SF-inspektør Ingrid Elde og SF- adjutant Frank Venes, som er logistikkansvarleg i Sogn og Fjordane.   Foto: Anna Wuttudal

Eigenberedskap handlar om kva ein bør ha i heimen i tilfelle ei uventa hending oppstår.

Nyhende

SF-inspektør Ingrid Elde forklarer at eigenberedskap handlar om kva ein bør ha i heimen i tilfelle ei uventa hending oppstår.