Minnerikt gjensyn

Gjekk saman på Eids gymnas for 51 år sidan

Avgongselevane frå 1970 – på Eids 2-årige gymnas – hadde 18 september 2021 51-årstreff på Nordfjordeid.

SAMLA VED OPERAHUSET: 1 rekkje f.v. : Kåre R. Haugen, Marit Eik, Ingebjørg Alsaker, Gerd Hjelle Bondhus, Mattias Grodås, Jens Ole Løken, Arne M. Sølvberg, Isak Berle, Stig Hjelmeland og Ivar Moen. 2 rekkje f.v. : Torill Heggen Smørdal, Grete Karin Nedrelid, Aasta Kravik, Norunn Andersen Askeland, Sølvi Lyngnes, Jenny Sunde Johansen, Anny Larsen, Einar Jensen, Per Knutsen, Inger Larsen og Bjørn Skogen. 3 rekkje f.v. : Elfrida Morsund Halvorsen, Else Kamsvåg, Ellen Johnsen Thorsdalen, Anny Vonheim, Liv Bøen, Harry Felle, Margun Endal Solvang, Paul Atle Midtkandal, Steinar Bugjerde og Yngvar Haugland. 4 rekkje f.v.: Jan Olseth, Per Torheim, Jon Teigland, Bodil Bjørlo Takle, Anne Marit Olsen, Jorunn Hjelle, Ove Foldnes, Iver Nordseth, Norvald Bondhus og Tor Inge Myren. Desse var også med (ikkje på bildet): Arne Ruseth, Anders Lien, Gunnar Totland Olsen, Marit Myklebust, Hans Holmøyvik, Ragnhild Waag og Gisle Kjølstad. 

Nyhende

Ein skulle eigentleg samlast i 2020, men dette sette koronaen ein stoppar for.