Trafikkulykke ved Lotetunnelen

Politiet leitar etter føraren av bilen

Klokka o4:16 fekk politiet melding om ei trafikkulykke på sørsida av Lotetunnelen i Stad kommune.

Ulukka skjedde rett etter at bilen hadde køyrt ut av Lotetunnelen på sørsida. Bilen har køyrt i sementfenderen på høgre side, gjort ein piruett og stansa. I morgontimane tysdag melder politiet at dei ønskjer å kome i kontakt med føraren av bilen, og/eller folk som har vore i området natt til tysdag.   Foto: Tormod Flatebø

Nyhende

Førar av bilen, som politiet enno ikkje hadde kome i kontakt med rundt klokka 08.15, kom frå Nordfjordeid mot Lote. Ulukka har skjedde rett etter at tunnelopninga. Bilen har køyrt i sementfenderen, gjort ein pirutt og stoppa. Då politiet kom til ulukkesstaden fann bil med materielle skader, men ingen bilførar.