Dag Magne Sætren, leiar i Eid Røde Kors:

─ Vi treng fleire frivillige i vårt arbeid

Koronapandemien stoppa ikkje den fine tradisjonsrike markeringa av Frigjeringsdagen 8. mai, Veterandagen og Røde Kors-dagen sjølv om dei aller feste følgde markeringa digitalt.

─ Ved kriser i lokalsamfunnet og når enkeltmenneske treng vår hjelp stiller vi opp. Vi engasjerer og hjelper flyktningar som kjem til vårt lokalsamfunn på mange måtar. Og vi er heile tida i beredskap for å redde liv, sa Dag Magne Sætren i talen sin.   Foto: Tormod Flatebø

Nyhende

På grunn av smittesituasjonen i landet vart det ei annleis markering av Frigjeringsdagen, Veterandagen og Røde Kors-dagen i Nordfjord i år. Markeringa vart strøyma, slik at folk rundt om i alle heimane kunne følgje 8. mai-markeringa ved minnesmerket «Sørgende Mor» på plassen. Fjordabladet var til stades, og vi legg no ut talane som vart halde. Her er talen leiar i Eid Røde Kors, Dag Mange Sætren helt.