Politiet melder om 22 oppdrag i natt

Natt til søndag hadde Vest politidistrikt 22 oppdrag som gjekk på forstyrringar av nattero.

HELG: Vest politidistrikt meldte om ei travel natt i går med 17 loggførte oppdrag natt til laurdag. Natt til søndag var det 22 loggførte oppdrag.  Foto: arkiv

Nyhende

Travel natt for politiet

Vest politidistrikt melder om ei jamn travel vakt natt til laurdag.


Natt til laurdag vart ei travel natt for Vest politidistrikt, som då kunne melde om 17 loggførte oppdrag som gjekk på forstyrringar av nattero på private adresser. Politiet skal ha rykt ut til ti av desse.

Natt til søndag har det vore loggført 22 oppdrag som går på forstyrring av nattero. Vest politidistrikt melder at politiet hadde berre kapasitet til å rykke ut på sju av oppdraga. Festane vart avslutta med munnlege pålegg.