KM Jenter 15/17 år

Eid nest beste jentelag i fylket

Kampen om krinsmeistertitelen i Jenter 15/17 år er avgjort. Eid sine gjester er dei nest beste i fylket denne sesongen.

På dette biletet jublar Eid sitt jentelag i klassen 15/17 over finaleplass i KM-sluttspelet, etter å ha slått Gaular på heimbane. I finalen møtte Eid Førde 1. Den siste og avgjerande kampen vann Førde 1 med 4-2. Bak frå venstre: Lene Refsnes, Silje Hellenes, Andrea Naustdal, Eveline S. Andersson, Oselie Henden, Julia Felde, Amanda Challen og trener Henning Haugen. Framme frå venstre: Tuva Alsaker, Mathilde Solheim, Tuva Lund, Ida V. Vedeld, Pernille Kullsveen, Marte Skeistrand og Matea Haavik.   Foto: Tormod Flatebø

Nyhende

Etter at Eid sine jenter slo Gaular i semifinale, og Førde 1 vann det interne klubboppgjeret mot Førde 2, var det klart for to finalekampar, heime og borte, mellom Førde 1 og Eid. Den første finalekampen vart avvikla på Eid Idrettspark. Førde 1 vann kampen 4-1. Den andre og avgjerande finalekampen på Førde sin heimebane sist fredag.