Kommunedirektør Åslaug Krogsæter:

– Vi kjem til å trenge litt tid

– Det blir ikkje enkelt, men eg overtydd om at vi skal få det til utan å gjere kutt i tenesteproduksjonen. Men vi treng litt tid.

Første møte: Finansutvalet i Stad kommune hadde sitt første møte torsdag i førre veke. Rundt bordet: Siri Sandvik, (Ap) Wanja Kristin Lien, Høgre, Geir Årvik, Høgre, utvalsleiar kultur, idrett, samfunn og næring, Gunvald Ludvigsen (V), Knut Tore Nes Hjelle (V) utvalsleiar oppvekst, Marilyn Osmundsvåg (V), utvalsleiar Helse og omsorg, Helle Thomassen Frogner (V), Elisabeth Irene Hoel, (Frp, Bent-Inge Borgund (SV), Ronald Per Dalsbø (KrF), Gunn Karin Sande (Sp), utvalsleiar Areal og eigedom, Stein Inge Torheim (Sp), Betty Lovise Hessevik (Sp), og Paul Jacob Helgesen (Sp). 

Nyhende

Det sa Kommunedirektør Åslaug Krogsæter då politikarane i finansutvalet i Stad kommune fekk si første orientering om budsjettprosessen i den nye kommunen.