Pets Nordfjordeid

-Det er fleire enn du trur som har slangar rundt seg heime

Interessa for reptil har skote i vêret etter at vart lov å selje i Norge. Under Eidamessa lokkar Pets Nordfjordeid både med visning av reptil og fôring av slangar.

viser reptil: Gjengen ved Pets Nordfjordeid gleder seg til Eidamessa, der dei mellom anna vil vise fram reptil og fôring av slangar. F.v. Camilla Nesheim, Gus Henriksen og May Liza Johansen. Framme sit Kathrine Berstad.   Foto: Ingebjørg Nilsen Stokkenes

Det er fleire enn du trur som har slangar rundt seg heime.

Nyhende

– Fredagen vert det demostasjon av innfanging og handtering av slangar, der ein brukar såkalla slangekrok, oser mellom anna korleis ein tar ut av terrariet der reptilane bur, fortel Gus Henriksen, dansken som bur i Leirgulen, og som er velleiar og ekspert på krypdyr. Han har vore dyrepassar med spesialitet å vidareformilde kunnskap om dei nye dyra.