– Venstre står for handling – ikkje berre prat

– Det aller viktigaste for nye Stad kommune blir å lukkast med tilflytting, ny næringsutvikling og folketalsvekst

Viktigast: –Det aller viktigaste for nye Stad kommune blir å lukkast med tilflytting, ny næringsutvikling og folketalsvekst - slik at vi får økonomisk handlingsrom til å gje best mogleg tilbod til alle innbyggjarar i kommunen. Konkret: Vi bør bli 10.000 «stadsarar» innan 2027, seier Venstre sin listetopp og ordførarkandidat, Alfred Jens Bjørlo. Foto: Tormod Flatebø. 

Namn: Alfred Jens Bjørlo Sivil status: Gift Barn: Ingebjørg (18) og Iver (15). Utdanning: Cand scient frå Universitetet i Bergen, hovudfag i biologi. Jobbar som: Ordførar i Eid Mest interessante hobby: Korps og jogging/trening. Sist leste bok: Søsterklokkene av Lars Mytting

Nyhende

– Har ditt parti inngått forpliktande samarbeid med andre parti før valet 9. september?