Tore Hjelle

Eid Høgre sin mest markante politikar takkar for seg

– I utgangspunktet kunne han like gjerne ha hamna i Senterpartiet (Sp). Men etter tre periodar og 12 år med formannskap, kommunestyre og fleire andre politiske styre og utval, står han med begge beina trygt planta i Høgre.

Kritisk: Etter 12 år i lokalpolitikken i Eid takkar Tore Hjelle (H) for seg.–Planen var ikkje at det skulle bli 12 år. Allereie ved førre val i 2015 hadde eg bestemt meg for at det var siste periode. Den gongen var eg kanskje ikkje tydeleg nok. Før dette kommunevalet har eg vore svært tydeleg på at no blir det ikkje nokon ny periode for min del, seier mannen som mange partifellar ville ha som ordførarkandidat. Foto: Tormod Flatebø  Foto: Tormod Flatebø

Eg trur at kommunane må sjå nøye på korleis dei brukar pengane i framtida

Nyhende

Det var Eid Høgre sin ordførarkandidat, Oddvin Hansen, som før valet i 2007 spurde om Tore kunne tenkje meg å stille til val for Eid Høgre.