Feirar bursdag med konsert i Gymmen

Tonny Sørland blei 50 år i april, medan broren Finn-Roger blir 50 år i mars neste år. No har dei booka fire band og inviterer til konsert i Gymmen på laurdag. For feiring av at femti pluss femti er hundre.

rocka bursdag: Kaffi og kaker står ikkje på menyen når ihuga rockarar skal runde år. Tonny Sørland (50 ) og broren Finn-Roger (49 ) inviterer heller til rockekveld i Gymmen.   Foto: Arkiv

Nyhende

–Kaffi og kaker er vi ganske lei av. Så når vi fyller 50 år med eitt års mellomrom må vi berre finne på noko anna, seier Tonny Sørland.

Og noko anna betyr altså booking av fire rockeband i Gymmen på laurdag. Eit arrangement dei to brørne starta med å planleggje rundt juletider. Der namnet «Sørland i 100» viser til at Tonny no er 50 1/2 og Finn-Roger 49 1/2. Til saman skulle dette bli hundre, og dermed namnet på hendinga.