Oddhild Louise Nyberg til ungdomsorkesterfestival i Beijing

Med fiolinen til Kina

Oddhild Louise Nyberg skal spele saman med 600 andre unge frå heile verda. Det skjer på ein ungdomsorkesterfestival i Kina.

nye kontinent: Oddhild Louise Nyberg har lagt i veg til nye kontinent med fiolinen sin, og skal dei komande dagane øve og spele konsert saman med 600 andre unge i Kina. Ho reiser saman med andre unge musikarar frå heile Vestlandet, dei som utgjer Bergen filharmoniske ungdomsorkester.   Foto: Svein Nesbakk

Nyhende

Oddhild Louise Nyberg frå Stårheim studerer til bachelor ved Griegakademiet i Bergen, og skal til på det siste og fjerde året no til hausten. Ved sidan av har ho også spelt to år i Bergen filharmoniske ungdomsorkester i to år. No skal ho til Kina saman med dette orkesteret, til ein festival som blir arrangert for andre gong av Beijing Philharmonic Culture Exhange.