Utselt i midtveke

– Onsdagens framsyning av Sildagapet er allereie utselt, fortel ei strålande nøgd Kari Standal Pavelich.

Operasjef Kari Standal Pavelich gler seg over sildeoperasuksessen.  Foto: Anna Wuttudal

Nyhende

Det er ikkje så vanleg at ei midtvekeframsyning går for fulle hus, men i år er det spesielt, med mange nye publikummarar. Opera Nordfjord har til no selt 1100 billettar meir enn i fjor. På dei tre siste framsyningane av Sildagapet til helga, er det litt over 300 billettar ledige, mest på den siste framsyninga søndag.

 – Det er veldig mange frå andre stadar, mange som hugsar sildetida. Dette er ei framsyning som treff folk i hjartet. Folk er begeistra og rørt, fortel Pavelich som håper at dei  nye publikummarane får smaken på opera og blir med vidare til La bohème neste år. 

 


Ein dag igjen til Sildagapet

Barnekoret er klare for premieren

 Sjef for sildeoperaen, men likar ikkje sild

Trenar på silde-etingKlare til å drage opp sildegarna

Åtte solistar har kasta seg ut i Sildagapet
Operaen Sildagapet skapar sildebølgjer i Eid

Har designa sildelue, vottar og sjal