Elverum mistar Sandell til dansk klubb

Elverum mistar den svensken bakspelaren sin Lukas Sandell til Aalborg etter denne sesongen. 22-åringen har skrive toårskontrakt med den danske klubben.
sport

Sandell overtydde danskane i meisterligakampen mellom klubbane i fjor haust. Elverum tapte klart, men Sandell var toppscorar for laget med fem mål. Han er blant Elverums flittigaste målscorarar og er oppe i eit tresiffera tal mål denne sesongen fordelt på serie (56) og meisterliga (44).

– Vi er særs nøgd med å ha sikra oss Lukas frå neste sesong. Han er ein ytst talentfull høgreback som allereie i ung alder viser store kvalitetar og eit stabilt høgt nivå, seier Aalborg-direktør Jan Larsen til nettstaden til klubben.

– Vi forventar at han vil spele ei stor rolle for oss dei kommande sesongane.

Sandell har fleire enn 50 aldersbestemte landskampar for Sverige.

(©NPK)