Zuccarello-mål då Dallas tapte

Mats Zuccarellos scoring såg ut til å starte eit comeback, men Dallas Stars tapte den underhaldande sluttspelkampen 2–3 mot Nashville Predators.
sport

Kampens første periode på American Airlines Center var jamspelt og tett, men tidleg i midtperioden gav Rocco Grimaldi leiinga til Predators med ei avslutning frå spiss vinkel som enda i buret, via armen til målvakt Ben Bishop.

Stars fekk så eit halvanna minutt med fem mot tre utespelarar på isen etter at to Predators-spelarar vart utvist. Dei grønkledde fekk fleire store moglegheiter i powerplayen som følgde, men Predator haldt unna alle sju avslutningane Stars fyrte av.

I staden var det svenske Filip Forsberg som auka leiinga til bortelagets, men han skulle snart få selskap av ein annan skandinavar på måloversikta. Norske Mats Zuccarello fossa forbi ein forsvarar før han enkelt sette inn reduseringa.

Med eit egga publikum i ryggen, sette heimelaga i gang ein sluttspurt i den siste perioden i kampen som skaka Predators. Tyler Seguin sette inn 2–2. Eit mirakel hindra at Stars tok leiinga 3–2 kort tid seinare, då den finske målvakta Pekka Rinne stansa to skot på mållinja.

Det avgjerande målet skulle komme mot slutten av spelet. Svenske Mikael Granlund scora etter icing. Scoringa tok noko momentum ut av spelet til heimelaget. Kampen enda 2–3.

Kampen på måndag var den tredje i sluttspelrunden som blir spelt som beste av sju kampar. Predators og Stars vann kvar sin kamp i dei to første rundane. Den fjerde runden blir spelt i Dallas onsdag.


(©NPK)